Skip to content

Over ons

D’Oggelen is in 1976 opgericht en we hebben meer dan 200 leden. We bezitten over 6 kunstgrasbanen en een oefenkooi, waarvan 4 banen met led verlichting verlicht zijn. De club ligt gelegen op het sportpark van Esch, dit zorg voor een rustige sfeer zonder overlast van andere zaken. De club wordt gerund door het bestuur, de contactinformatie van het bestuur kun je vinden onder het kopje “Contact”. Dit bestuur kan echter niet zonder alle commissies en trouwe vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Ook de contactinformatie van alle commissies is te vinden onder het kopje “Contact”.

Onze vereniging is echt een gezelligheidsclub, waar plezier op 1 staat en een sportieve prestatie op de voet volgt op de 2de plek. Vooral van het vrijetijdstennis wordt veel gebruik gemaakt en we hebben met 6 banen ook voldoende capaciteit om iedereen te laten spelen. Naast het vrijetijdstennis is er ook altijd de mogelijkheid om een fanatiek competitieteam op te richten en echt te spelen voor de winst. Met name de combinatie van recreatie, prestatie, sportiviteit en gezelligheid tekent de sfeer van onze vereniging. Op deze gemoedelijke sfeer zijn we dan ook heel trots!

Wil je graag lid worden van onze tennisclub?

Natuurlijk is het grootste gedeelte van onze leden afkomstig uit Esch, maar om lid te worden hoef je echt niet in Esch te wonen; vanwege de prettige sfeer en de prima accommodatie hebben diverse tennisliefhebbers uit o.a. Boxtel, Haaren en Vught zich al bij LTV d’Oggelen aangesloten. Meld je aan door het aanmeldingsformulier in te vullen. In dit aanmeldingsformulier vind je ook de kosten van het lid worden.  

Je bent van harte welkom!