Inloggen bij KNLTBGereserveerde banen

Buienradar

Sponsormogelijkheden

Wat kan Tennisvereniging d'Oggelen u als sponsor bieden?

Vlaggen
Op ons park hebben we de beschikking over 10 vlaggenmasten. Deze staan op de aanwezige tribunes, achteraan bij baan 4 (4 masten), en bij baan 5 (3 masten) en bij baan 6 (3 masten). Het plaatsen van vlaggen kan alleen per tribune, dit om de uniformiteit te bewaren.

Walk of Fame
Wil je echt opvallen, dan bieden wij je de mogelijkheid om je bedrijfslogo op een tegel (30x30) te laten zetten. Deze tegels worden, net als bij de echte Walk of Fame, voor het clubhuis in het terras verwerkt.

Winddoeken
Wat te zeggen van een winddoek met naam en/of logo van bijvoorbeeld 12 meter breed en 2 meter hoog! Plaatsing in overleg en afhankelijk van de beschikbaarheid.

Scorebordjes
Op alle tennisbanen staan scoreborden waarbij de mogelijkheid bestaat uw bedrijfsnaam en/of logo aan twee kanten erop te zetten.

De Club van 50
Wil je graag iets voor de club doen, maar niet zo prominent op de voorgrond treden, dan kun je altijd lid worden van de club van 50. Dit houdt in dat je € 50,- per jaar sponsort. Je persoonlijke of bedrijfsnaam komt dan op het raam naast de deur van de entree te staan.

Kleine sponsorborden op het clubhuis
Op de stenen muur naast het clubhuis, waar ook het overdekte terras komt, is er de mogelijkheid om op je bedrijfsnaam te presenteren. Dit in een  bordje van circa 50 x 35 cm.

Wedstrijdballen
Het beschikbaar stellen van tennisballen (al of niet met opdruk) is een perfecte mannier van sponsoren. Om wedstrijdballen te sponsoren zijn er diverse mogelijkheden bij evenementen zoals:

 • Clubkampioenschappen
 • Openingstoernooi
 • Open toernooi
 • Wintercompetitie
 • Zomercompetitie
 • Maandag / dinsdag / woensdag avondcompetitie
 • enz.

Beschikbaar stellen van prijzen
Geef een extra dimensie aan een toernooi of wedstrijd. Stel één of meerdere leuke prijzen beschikbaar. Ook hier zal bij de prijsuitreiking regelmatig uw naam worden genoemd.

Adopteren van een tennisbaan
Wat is er mooier dan een baan met uw (bedrijfs)naam?

Voorbeeld: Baan 1 vervalt en wordt de ´NAAMVANUWBEDRIJF´-baan. Bij elk toernooi of officiële wedstrijd worden de spelers verwezen naar de ´NAAMVANUWBEDRIJF´-baan! Ook in het clubblad wordt uw naam bij de indeling per baan genoemd. Wat krijgt u er voor terug:

 • Er worden 2 borden met de naam van de baan aan de lichtmasten of hekken van de geadopteerde baan gehangen, zodat iedereen kan zien dat het uw baan is
 • Op het scorebord op uw baan kunt u aan twee kanten uw naam vermelden
 • U krijgt de gelegenheid om één keer per jaar met uw personeel of relaties een toernooi te organiseren op uw ´eigen´ baan
 • Eventueel 2 reclamedoeken op de korte kanten van het tennisveld

Sponsoren van een toernooi
Onze tennisvereniging heeft jaarlijks enkele populaire open toernooien. Wellicht dat er ook voor u mogelijkheden zijn als sponsor of sub-sponsor. Zo kunt u uw naam aan het toernooi verbinden. Maar ook op andere manieren kunt u een specifiek toernooi sponsoren. Graag praten wij met u verder over de mogelijkheden.

Website
Als sponsor wordt u altijd vermeld op onze website

Meer informatie
Mocht u naar aanleiding van bovenstaande interesse hebben of nog met vragen zitten, neem dan contact op met Wim Paymans van de sponsorcommissie (06-27005444).