Inloggen bij KNLTBGereserveerde banen

Buienradar

Toernooien

De Evenementen- en Toernooiencommissie en de Jeugdcommissie organiseren diverse activiteiten door het jaar heen waar je als lid gezellig aan mee kunt doen. Op de website www.toernooi.nl kun je je inschrijven voor de toernooien van onze club.

Toernooien L.T.V. d'Oggelen 2016

DAC/WAC 5 apr t/m 7 jun 2016
Unilux Open 1 t/m 10 jul 2016
Clubkampioenschappen HD/DD/Mix/Singles 
september 2016
mini-mix 50+ toernooi september 2016
Haarense Kampioenschappen (Haaren) 5 t/m 13 nov 2016

 

Unilux Open
Dit open toernooi van onze club wordt altijd gespeeld in week 27 (juli). Het staat zeer goed aangeschreven in de omgeving en heeft als doel je tennisvaardigheden te meten met spelers van andere verenigingen. Het is een dubbeltoernooi heren/dames/mix in speelsterkten 5 t/m 8.

Wintermix toernooi
Afhankelijk van de carnaval wordt dit toernooi gespeeld in februari of maart. Het Wintermix toernooi is voor gemengd-dubbel koppels in verschillende speelsterkten.

Clubkampioenschappen
De clubkampioenschappen van de senioren worden gecombineerd met de clubkampioenschappen van de jeugd. Alle categoriën worden in 14 dagen in september gespeeld. Jeugdleden mogen ook in de hoogste speelsterkte bij de senioren inschrijven.

Haarense Kampioenschappen
Gezamenlijk met de tennisverenigingen Helvoirt, Haaren en Biezenmortel worden jaarlijks de Haarense kampioenschappen georganiseerd in oktober/november. Voor dit toernooi heeft elk jaar een andere vereniging de leiding in de organisatie. Bij deze vereniging worden ook de wedstrijden gespeeld.

50+ Mix Toernooi
Op de 1e vrijdagmiddag van september wordt het minimix 50+ Toernooi georganiseerd. We krijgen steeds meer leden boven de 50 jaar die nog graag een balletje willen slaan en daar overdag ook steeds meer tijd voor krijgen. Met name op de maandagochtend is een aanzienlijke groep 50-plussers op de baan te vinden die daar onderling partijtjes spelen en tussendoor gezellig een kopje koffie drinken. Wil je meer weten over de 50+ activiteiten: neem contact op met Lucien Schevers, tel. 0411-601621

Glühweintoernooi
Begin januari wordt er een Glühweintoernooi georganiseerd. Tijdens dit gezelligheidstoernooi met soep en glühwein kunnen de leden elkaar een voorspoedig en sportief nieuwjaar wensen. Na afloop is het altijd gezellig borrelen en napraten.