Inloggen bij KNLTBGereserveerde banen

Buienradar

Tennisles

Wil je graag je speeltechniek verbeteren of meer inzicht krijgen in het spel? Tennisles wordt aanbevolen en gestimuleerd omdat lessen die gericht zijn op prestatieverhoging ook het plezier in de tennissport doen toenemen. Meld je aan voor de tennislessen van onze trainer, voor volwassenen en voor kinderen!

Arnita Melis-van der Sande is als gediplomeerde trainer verbonden met onze club. Zij geeft op maandag en op donderdag les aan spelers van elk niveau. Er wordt een periode les gegeven in het voorjaar en in het najaar, uitgaan van een groep van 4 personen per les.

  • Voorjaar (maart-juli 2018): 14 lessen van 50 minuten: € 115,-
  • Najaar (sept-dec 2018): 10 lessen van 50 minuten: € 80,-
  • Het lesgeld moet, voorafgaand aan de eerste les, rechtstreeks aan de trainer worden betaald.

Organisatie
De organisatie van de tennislessen ligt volledig in handen van de trainer (aanmelden, hoogte van het lesgeld, lesduur, aantal lessen, inhalen van lessen). De trainer mag met toestemming van het bestuur lesgeven op baan 5 en/of 6. Het bestuur heeft verder geen enkele verantwoordelijkheid over de tennislessen.

Tennislessen voorjaar 2018: aanmelden vóór 2 maart 2018
Je kunt je bij trainer Arnita aanmelden voor de tennislessen door het invullen van het inschrijfformulier. Elk jaar wordt door de vereniging het inschrijfformulier voor de lessen naar alle leden verstuurd. Ben je nog geen lid dan kun je het formulier ook bij Arnita aanvragen via e-mail.

De lessen beginnen in de week van 12 maart 2018. In het voorjaar van 2018 wordt een cyclus van 14 lessen gegeven, met uitzondering van de basisschoolvakanties (in het najaar 10/12 lessen). De kosten voor deze 14 lessen van 50 minuten bedragen € 115,- per persoon (uitgaande van 4 personen per les). Het lesgeld dient bij de eerste les rechtstreeks aan de trainer betaald te worden.

Informatie en inschrijven voor tennisles:
Arnita Melis-van der Sande
tel. 0411-642889 / 06-3033314
arvdsande@home.nl