Inloggen bij KNLTBGereserveerde banen

Buienradar

Over d'Oggelen

Sinds de oprichting in 1976 is onze tennisvereniging uitgegroeid tot de grootste vereniging van Esch. We hebben ca. 300 leden en beschikken over een prachtig paviljoen en 6 verlichte kunstgrasbanen. De club wordt gerund met de vereende krachten van al onze leden onder leiding van een aantal vaste kartrekkers.

Onze vereniging is niet prestatiegericht, een sportieve en gezellige vrijetijdsbesteding staat op de eerste plaats, ook al is winnen ook wel eens leuk. Met name de combinatie van recreatie, prestatie, sportiviteit en gezelligheid tekent de sfeer van onze vereniging.

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen, of nog leuker, schrijf je eens in voor één van onze jaarlijkse toernooien zoals het Unilux Open of de Noordhoek Autogroep Wintermix.

Wil je graag lid worden van onze tennisclub?
Daarvoor hoef je echt niet in Esch te wonen; vanwege de prettige sfeer en de prima accommodatie hebben diverse tennisliefhebbers uit o.a. Boxtel, Haaren en Vught zich al bij LTV d'Oggelen aangesloten. Meld je aan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Je bent van harte welkom!